Textielkunstenares Liesbet

Over Liesbet Braeckman

Liesbet Braeckman

Liesbet Braeckman in eigen atelier.

Passie

Liesbet Braeckman –  een mama van 3 kinderen – heeft na een carriëre van 15 jaar in de financiële sector en 15 jaar in het cateringbedrijf van haar man, haar passie en fascinatie voor textiel tot uiting gebracht in MOLLIS. Haar unieke vermogen om emotionele waarde om te zetten in kunst getuigt van haar uitzonderlijke expertise en beeldend inzicht.

Werken van interieur- en modetextiel

Naast deze expressieve textielkunst maakt Liesbet ook  meesterwerken uit reststoffen afkomstig van interieur- en modetextiel. Deze creaties, te volgen op Instagram @liesbet.braeckman.art, getuigen van duurzaamheid en innovatie in de kunstwereld.

Met vertouwen en toewijding

Vertrouwen opbouwen met haar klanten is voor Liesbet van het grootste belang en dit vertaalt zich in haar toewijding om kunst te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook een diepe emotionele connectie tot stand brengt.

Open communicatie

Liesbet haar aanpak is gebaseerd op een open communicatie. Ze is trots op het feit dat ze geen ‘pusher’ is. Ontdek samen met Liesbet een persoonlijke en stressvrije weg naar jouw kunstwerk. 

Respect

Liesbet hecht grote waarde aan het nakomen van afspraken, terwijl ze tegelijkertijd ook het respect behoudt voor de emotionele waarde die jouw kledingstukken dragen. Respect en zorgzaamheid in elke stap van het creatieve proces.

Geen loze beloftes

Liesbet start pas met het werk wanneer ze ervan overtuigd is dat het resultaat volledig aan jouw wensen zal voldoen. Bij enige twijfel, zal ze dat zeker aangeven en naar de ideale oplossing zoeken.