Je trouwjurk bewaren? Mollis maakt er een kunstwerk van.

Je trouwjurk bewaren is de meest logische stap na jullie huwelijksdag. Maar vaak gaan de herinneringen verloren naarmate jouw jurk verder in de kast of op zolder verdwijnt. Daarom transformeert Liesbet jouw trouwjurk tot een blijvende herinnering in de vorm van een kunstwerk voor aan de muur. Haar creatieve aanpak gaat zelfs een stap verder door ook een kledingstuk van de partner te integreren. Het resultaat is een uniek en persoonlijk kunstwerk dat de eeuwige liefde weerspiegelt.

Trouwjurk bewaren

Van trouwjurk naar tastbare herinnering: kunst met betekenis voor aan de muur.

Je hebt de mooiste dag van je leven beleefd in je droom trouwjurk. Na enkele jaren verdwijnt deze vaak in de kast, soms zelfs op zolder, waar de herinneringen eraan langzaam vervagen. Zal je jouw trouwjurk bewaren met die gedachte? Wat als ik je vertel dat je jouw trouwjurk een nieuw leven kunt geven door deze aan te passen tot een textiel kunstwerk? Textielkunstenares Liesbet Braeckman van Mollis kan jouw trouwjurk aanpassen naar een blijvende herinnering, naar een kunstwerk met betekenis voor aan de muur.

Een nieuw hoofdstuk voor je trouwjurk.

Je trouwjurk bewaren is zo vanzelfsprekend, want het vertegenwoordigt een belangrijk hoofdstuk in je leven. Maar na die bijzondere dag verdwijnt ze vaak uit het zicht. Liesbet biedt de mogelijkheid om deze bijzondere dag te blijven herinneren. Je trouwjurk transformeren naar een prachtig kunstwerk, creëert niet alleen een aandenken aan die speciale dag, maar geeft ook nieuw leven aan de stof en de herinneringen die eraan verbonden zijn. Het is een blijvende herinnering aan een speciaal hoofdstuk dat nu aan de muur kan schitteren.

 

trouwjurk bewaren of blijvende herinnering
trouwjurk bewaren of kunst van maken

Een mooie herinnering

Laat je trouwjurk transformeren door Liesbet Braeckman. Door haar expertiste resulteert dat in meer dan alleen kunst, het wordt ook een levenslange herinnering. Het kunstwerk dat ontstaat is niet alleen tastbaar, maar draagt ook de diepere betekenis van de liefde en vreugde die je hebt ervaren op je trouwdag.

Een kunstwerk voor generaties

De textielkunst van Liesbet Braeckman is niet alleen een unieke manier om je trouwjurk te blijven koesteren, maar het is ook een waardevol aandenken voor de nabestaanden. Door dit kunstwerk te creëren, wordt je trouwjurk een erfstuk dat van generatie op generatie kan worden doorgegeven. 

Met de creatieve touch van Liesbet wordt het een kunstwerk met een blijvende herinnering aan een belangrijk hoofdstuk in je leven. Laat je trouwjurk aanpassen naar een kunstwerk dat levenslang schittert  en ook de generaties na jou zal inspireren.

Samenvoegen van jouw jurk met een kledingstuk van je partner

Jouw trouwjurk aanpassen naar een kunstwerk, waarin ook een kledingstuk van jouw partner in verweven is, weerspiegelt liefde en verbondenheid.  Zijn / haar trouwpak, hemd of blouse… Dit kunstwerk is niet alleen een visuele herinnering maar ook een tastbare representatie van jullie eeuwige liefde. Een trouwjurk bewaren  op een andere manier, zou niet dezelfde impact hebben.

 

Je trouwjurk bewaren? Of liever een uniek en tastbaar kunstwerk met een blijvende herinnering? Contacteer me vrijblijvend om de mogelijkheden te bespreken.

trouwjurk en trouwhemd verweven tot textiel kunst

Trouwjurk en trouwhemd zijn verweven in een textiel kunstwerk.

Rouwverwerking. En hoe textielkunst je kan helpen.

Rouwverwerking. En hoe textielkunst je kan helpen.

Textielkunst kan bijdragen aan rouwverwerking door dierbare kledingstukken te transformeren in tastbare kunstwerken. Liesbet biedt troostkunst aan, waarbij zij subtiel herinneringen omzet in blijvende kunstwerken.

Liesbet Braeckman

Liesbet Braeckman is textielkunstenares. Ze werkt vanuit haar atelier in de buurt van Antwerpen, België. Gevoed door haar passie en fascinatie voor handwerk en textiel startte zij Mollis. Liesbet creëert in opdracht van particulieren en bedrijven unieke kunstwerken met een verhaal, vervaardigd van enerzijds oud en overbodig textiel en anderzijds van sentimentele kledingstukken.

Liesbet is dankbaar voor de buitengewone kunstwerken die ze intussen al heeft gemaakt. Deze kunstwerken zijn ontstaan in samenwerking met opdrachtgevers die hun zeer persoonlijke gevoelens met haar deelden of een oplossing zochten voor de overstock van textiel en oude uniformen. Liesbet maakte er telkens opnieuw waardevolle en blijvende kunstwerken van. Haar werk overschrijdt grenzen, Liesbet is zowel nationaal als internationaal actief.